در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط

سلام

من دو ماه پیش با یه ماشین تصادف کردم و طبق کروکی پلیس راننده ماشین مقصر شناخته شد . متن نامه پزشکی قانونی رو مینویسم لطفا دیه بنده رو حساب کنید .

باتشکر

  1. جراحت بخیه شده دامیه خلف اهیانه راست
  2. سیاه شدگی شانه راست
  3. ساییدگی حارصه شانه چپ وساعد چپ
  4. جراحت بخیه شده متلاحمه قسمت فوقانی ساق راست
  5. کبودی ران چپ
  6. شکستگی قسمت میانی ران چپ به همراه اسیب نسج نرم که طی جراحی وسایل ارتوپدی تعبیه شده است.
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، طبق موارد اشاره شده در سوال حضرتعالی ، 16.45درصد از دیه کامله دیه شماست و مبلغ ریالی آن طبق نرخ دیه در سال 1397 مبلغ 379.995.000 ریال می باشد .