در سازمان تامین اجتماعی توسط (130 امتیاز)
سلام

اگر از سازمان تأمین اجتماعی شکایت به دیوان عدالت اداره ی کنید ورای برا شما صادر شود وتامین اجتماعی رای رو اجرا نکند تکلیف چیست.ممنونم
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام

درصورت عدم اجرای رای دیوان عدالت اداری  توسط محکم علیه تامین اجتماعی طبق نظر جنابعالی  که فرمودید ،رای شعبه صادره کننده رای دیوان ، محکم علیه را به مدت پنج سال انفصال از خدمت دولتی وجبران خسارت وارده محکم  می نماید که تا ۲۰ روز قابل تجدید نظر است