در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من موتوری دارم که متاسفانه تصادفی داشتم که منجر به حادثه جرحی شد ...موتور به صورت قولنامه ای هستش و هنوز انتقال سند نکردیم ...و من صد در صد مقصر شدم .

موتور بیمه هم داشته

حالا میخاستم بدونم که بیمه برای پرداخت دیه نیاز به این داره که موتور حتما به نام بنده که موتور را قولنامه کرده بودم داره یا نیازی نیست موتور حتما به نام من باشه .

موتور بعد ۵ ماه که از تصادف میگذره هنوز پارکینگه

ممنونم از راهنمایی هاتون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده:
✌ به سوال پاسخ داده نشده (Mxmmehrdad)
با سلام ..... جهت استفاده از پوشش بیمه نامه و دریافت دیه نیازی به انتقال سند نمیباشد. اما جهت ترخیص موتور از پارکینگ صرفاً مالک و یا وکیلش میتواند اقدام کند.