در شرکت بیمه توسط
روش جدید پرداخت شناسه ای حق بیمه عمر و پس انداز دانا
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

پرداخت الکترونیکی اقساط بیمه عمر

بیمه دانا پس از ارائه خدماتی متمایز و موفق در زمینه ارائه خدمات غیرحضوری به مشتریان خود از طریق سامانه دانایار، این بار امکان پرداخت غیرحضوری اقساط بیمه عمر جامع ارمغان زندگی را جهت رفاه و سهولت در پرداخت را برای بیمه‌گذاران خود فراهم نموده است.

به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، بر اساس آخرین آمار و اطلاعات منتشر شده توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، این شرکت بیمه با ارائه بهترین نوع بیمه‌های عمر در بین شرکت‌های بیمه طی سال 92 توانست سهم بیمه‌های عمر را در بین سایر رشته‌های بیمه‌ای افزایش دهد، بطوریکه در سال 91 سهم بیمه‌های عمر در پرتفوی بیمه دانا حدود 8 درصد بوده است که طی سال 92 این میزان با 6 درصد افزایش به 14 درصد از کل پرتفوی این شرکت بیمه افزایش یافته است.

این گزارش می‌افزاید: بیمه دانا با هدف سهولت دسترسی بیمه گذاران خود به خدمات بیمه‌ای، اقدام به ارائه خدمات غیرحضوری کرده است، به همین منظور با بررسی روش‌های مختلف پرداخت، مطمئن‌ترین و آسان‌ترین روش را برای پرداخت غیرحضوری اقساط بیمه عمر ایجاد کرده است.

بر اساس این گزارش، با تلاش مدیریت فناوری اطلاعات و بیمه‌های عمر و پس‌انداز، امکان پرداخت اقساط حق بیمه‌های عمر مربوط به شماره حساب 166657121 بانک تجارت شعبه استاد نجات الهی از طریق دستگاه‌های خودپرداز این بانک در سراسر کشور فراهم شده است.