در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
من از همسرم جدا شدم و امروز بعد از پتج ماه که پیامک تمدید دفترچه برای من امد متوجه شدم هنوز تحت تکلف من هستن میخواستم بدونم این مدت جریمه و یا مشکلی برای من داره یا نه؟

البته نا گفته نماند که وقتی قرارداد سالیانه کاری رو امضا میکردم نوشتم که متاهل نیستم مدارکی هم ندادم برای همسرم و مطلب را به شخصی که قرار داد را امضا میگرفت گفتم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما باید سریعاً طلاقنامه و کپی شناسنامه را به شعبه مربوطه ارائه دهید تا در آینده مشمول پرداخت خسارت به سازمان وفق ماده 97 قانون تامین اجتماعی نگردید.

ماده 97.
هركس به استناد اسناد و گواهى‌هاى خلاف واقع يا با توسل به عناوين و وسايل تقلبى از مزاياى مقرر دراين قانون به نفع خود استفاده نمايد يا موجبات استفاده افراد خانواده خود يا شخص ثالث را از مزاياى مذكور فراهم سازد به پرداخت جزاى نقدى معادل دو برابر خسارات وارده به سازمان تأمين خدمات درمانى يا اين سازمان و در صورت تكرار به حبس جنحه‌اى از 61 روز تا ششماه محكوم خواهد شد.