در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
سلام

بيمه بيکاري مهر 97 کي واريز ميشه
آيا بعد از سند زدن و واريز سابقه بيمه بيکاري حقوق پنج ماه مؤقه من رو پرداخت ميکنن
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛ اگر منظور جنابعالی از حقوق معوق ، معوقات مربوط به دریافت مقرری بیمه بیکاری می باشد ، به عرض می رسانم که در اولین مرحله پرداخت مقرری بیمه بیکاری کلیه معوقات نیز واریز می گردند و از آن به بعد بصورت منظم و ماهیانه واریز خواهد شد. اما اگر منظور شما از معوقات ، حقوق معوق شما از کارفرما می باشد باید به عرضتان برسانم که این موضوع را باید از کارفرما و در صورت عدم حصول نتیجه مثبت از طریق واحد اجرای احکام دادگستری پیگیری فرمائید. باتشکر