در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام

من سابقه ی چهارسال و چهار ماه بیمه دارم. بیمه ی اجباری ای که کارفرما برایم رد میکرد از اردیبهشت 93 تا مرداد97

از شرکت از اوایل شهریور امسال خارج شدم و تعدیل نیرو کردند. من هم پیگیر کارهای بیمه بیکاری شدم تا اینکه در بیست و دوم این ماه شغلی پیدا کردم و به من اعلام کردند که بعد از سه ماه بیمه خواهی شد و پیکیر بیمه بیکاری دیکر نشدم

با توجه به مشاوره ای هم که از شما گرفتم سریع به نماینده بیمه تامین اجتماعی رفتم و درخواست بیمه خویش فرما دادم

اولا ایا اینکه کسی سابقه ی بیمه اش بصورت منظم باشد بدون تاخیر در یک ماه تاثیری هم دارد در بازنشستگی وی؟

دوما به من گفتند چون پرونده ات در تهران هست من خودم شیرازم اخر مهر ماه مراجعه کن جهت پرداخت حق بیمه این دو ماه . البته سی روز مهر به همراه هشت روز شهریور ماه

ابا برای سابقه ی بیمه، من را درست راهنمایی کردند؟

سوما با توجه به پرداخت بیمه،بیمه سلامت را به من پیشنهاد ندادند بیمه ای را پیشنهاد کردند که ماهانه دویست و خرده ای باید پرداخت کنم در صورتیکه شنیدم دیگران سیصد هزار و خرده ای پرداخت می کنند این چه تفاوتی دارد؟

تشکر میکنم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

1 - تداوم پرداخت در حق بیمه تاثیری در نحوه بازنشستگی شما ندارد و در صورت ایجاد فاصله فقط بازنشستگی شما عقب خواهد افتاد.

2 - عقد قرارداد بیمه اختیاری و حرف و مشاغل آزاد منوط به جمع اوری سوابق پرداخت حق بیمه در شعبه ای است که ارائه درخواست نموده اید و این مشمول زمان میباشد و باید پرونده فنی شما از شعبه قبلی به شعبه جدید ارسال گردد.

3 - بیمه پردازی مجدد شما بصورت اختیاری یا حرف و مشاغل ازاد از تاریخ ارائه درخواست و ثبت دبیرخانه خواهد بود.

4 - در صورتی که متاهل و دارای فرزند میباشد درخواست بیمه اختیاری دهید چون این بیمه سرانه درمان ندارد و شما با پرداخت حق بیمه ماهانه مشمول دریافت خدمات درمانی میباشید.