در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
تفاوت حقوق و مزایای بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی و بیمه روستایی چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در حقوق بازنشستگی در بیمه روستایی به صورت زیر محاسبه می شود

از آنجا که میزان استاندارد و تعریف شده‌ای برای دستمزد کشاوزان، روستاییان و عشایر وجود ندارد، برای سهولت کار 8 سطح درآمدی برای این گروه متصور شده که کمترین آن 200 هزار تومان و بیشترین آن 600 هزار تومان است. اعضا می‌توانند با پرداخت مبلغ اندکی به‌طور سالانه که تقریبا 15 درصد این مبالغ است از کلیه خدمات این صندوق بیمه بهره‌مند شوند.

وحقوق بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی  به صورت زیر محاسبه می شود

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد۲۴ بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد.