در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا جانبازانی که زیر بیست درصد هستند و شامل ارفاق سنوات نمیشوند میتوانند قبل از سی سال پرداخت بیمه و بالای پنجاه سال سن تقاضای بازنشستگی نمایند؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه شما جانباز زیر 20 درصد میباشید و سن شما بالای 50 سال سن می باشد در صورتی که کارگاههای مشمول قانون کار شاغل باشید و بالای 20 سال سابقه داشته باشید می توانید درخواست بازنشستگی نمایید و با تعداد سنوات سابقه بازنشسته شوید و چنانچه میانگین دستمزد کمتر از حداقل دستمزد باشد وفق ماده 111 قانون تامین اجتماعی تا سقف حداقل دستمزد ترمیم میگردد.