در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام
وقت بخیر
کسی که حدود بیست وشش سال بیمه تامین اجتماعی پرداخته و حدود هشت سال از پرداخت این مدت سابقه ،پرداخت اختیاری بوده و از مرداد ماه سال 94 بطورکلی قطع شده ، و قرار است از ماه بعد در یک شرکت خصوصی با حقوق ماهانه دومیلیون و پانصدهزارتومان استخدام شود ، آیا مشکلی از جهت استخدام این شخص وجود ندارد؟ باتوجه به اینکه حدود هشت سال آخر سابقه بیمه ،
پرداخت بصورت اختیاری بوده است؟
و میزان سهم حق بیمه شخص مستخدم با این میزان حقوق چقدر هست؟
متشکرم
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

به دلیل اینکه از قبل دارای سابقه بیمه پردازی بوده اید میتوانید از خدمات درمانی و سابقه بیمه استفاده نمایید.

درصورت اینکه دارای سابقه بیمه حدود بیست و شش سال هستید باید توجه داشته باشید به نرخ پرداختی بیمه خوداختیاریتون.

درصورت افزایش حقوق نا متعارف جهت بازنشستگی حتما تحقیق فرمایید.

میزان 7% از حقوق مستخدم کسر شده و پرداخت 20% سهم کارفرما و3% حق بیمه بیکاری به حساب تامین اجتماعی منظور خواهد شد.