در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
به عنوان شخص حقیقی با یک شرکت قرارداد 500 ساعت مشاوره بسته و تمام مفاد قرارداد به صورت فردی توسط اینجانب انجام شده و در قرارداد بندی راجعبه حق بیمه ذکر نشده.  ضمنا در شرکت دیگری بیمه به صورت کامل رد شده است . باتوجه به پیگیری متوجه شدم در قرارداد مشاوره که خود شخص به صورت منفرد اقدام به انجام قرارداد مینماید نیاز به گرفتن مفاصا حساب نمی باشد.

در صورت وضعیت نهایی مصادره شده و شرکت درخواست مفاصا حساب نموده وقتی اعتراض کردم جواب این بود که در قوانین جدید به فرد هم مفاصا حساب تعلق میگیره .اگ ممکنه منو راهنمایی بفرمایید آیا قانون عوض شده و من از چه طریقی پیگیری کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

قرارداد مشاوره ای وفق بند 3 و 4 بخش چهارم بخشنامه 11/3 جدبد درآمد چنانچه جنبه دستوری داشته باشد قرارداد کار محسوب میگردد و مشمول ماده 28 قانون تامین اجتماعی میباشد و مشمول بیمه است و با نرخ 15 درصد به اضافه بیمه بیکاری محاسبه میگردد .