در بیمه درمان تکمیلی توسط
رفتم تست امینوسنتز انجام دادم آیا بیمه طلایی هزینش وپرداخت میکنه رسید بيارم
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

منظور از آمنیوسنتز، برداشت از مایع دور جنین از طریق پوست شکم به منظور بررسی ناهنجاری‌های ژنتیکی و کروموزومی جنین، قبل از تولد است. در واقع آمنیوسنتز، شایع‌ترین روش تهاجمی برای تشخیص ناهنجاری‌ها قبل از تولد است که در صورت شدید بودن ناهنجاری جنین، از طرف پزشکی قانونی نیز اجازه ختم بارداری در مراحل اولیه داده می‌شود تا هزینه و مدت بارداری بی‌نتیجه به مادر تحمیل نشود. که در پوشش های درمان تکمیلی  همزمان از بند آزمایشات و جراحی هتای مجاز قابل پرداخت میباشد

لازم است در خصوص دریافت هزینه آن اصل دستور پزشک را بهمراه رسید وجه نمونه بردار و بهمراه اصل فاکتور مراکز آزمایشگاهی و کپی یا اصل دستور آزمایشگاه را ارایه نماید