در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

دوستان برای بنده هم سابقه شهریور ۶۲ روز رد شده البته پارسال بنظرم یکماه رو واریز نکردن هنگام انتقال پرونده از تهران به کرج احتمال این هست که جهت واریز ۲ ماهه باشد؟؟
توسط (100 امتیاز)
واسه منم بیمه مرداد و شهریور ۶۲ روز هر کدوم رد شده
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

سیستم نرم افزاری پرداخت تامین اجتماعی از نرم افزار سبا به حوزه وب اصطلاحاً stp)منتقل شده است و پلتفرم جدید دارای ایرادات زیادی است که قرار است برطرف شوند و چنین خطاهای فاحشی!! اصلاح گردند.