در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

مستمری بگیر مادرمم  ازدواج موقت(;صیغه)کردم و بچه دار شدم یک ماه قبل از تولد بچه عقد دایم کردم اگه الان اطلاع بدم برای قطع مستمریم شامل جریمه میشم?چون اسم بچه هم در شناسنامخ ثیت شده
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

از تاریخ ثبت ازدواج دائم مستمری سهم شما قطع خواهد شد چنانچه مستمری خود را به صورت جداگانه دریافت می کنید، بایستی مستمری دریافتی بعد از عقد را مستمرد نمائید و چنانچه مستمری شما از مستمری مادر تفکیک نشده است، صرفاً حق اولاد دریافتی بعد از ازدواج را باید مستمرد نمائید.