در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
سلام

تحت پوشش بیمه سلامت هستم،تصمیم به بارداری دارم،آیا راهی هست که بتوانم هزینه آزمایشات و زایمان را کم کنم و در بیمارستان خصوصی زایمان کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

بله شما از طریق ثبت نام بیمه تکمیلی میتونین این سرویس را داشته باشین و تحت پوشش قرار بگیرین.

شرایط بیمه های تکمیلی برای زایمان متفاوت هست و بسته به شرایط شماست که بخواهید به چه نحوی تحت پوشش قرار بگیرین.