در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام.

حقوق شهریور بازنشستگان پرداخت شد ولی همچنان از معوقه مستمری فروردین خبری نیست. قرار نیست مبلغ ناچیز مابه التفاوت فروردین پرداخت شود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

قرار بود با حقوق و مزایای شهریور ماه پرداخت و برخی از مستمری بگیران نیز دریافت نموده اند لیکن به علت عدم تامین مالی واریز معوقه فروردین ماه به آخر مهر موکول شده است . انشااله