در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

من 23 سالمه 6 ماه پیش لیسانسم گرفتم ولی هنوز مشمول به خدمت نیستم.شش ماه دگ هنوز فرصت دارم. سوال اینه اگر من الان به مدت یک ماه در یک شرکت سابقه بیمه برام رد بشه و بعد بتونم از بیمه اختیاری استفاده کنم.شش ماه بعد که مشمول به خدمت سربازی میشوم مشکلی پیش نمیاد؟ینی اگر سربازی نرم همچنان میتونم از بیمه اختیاری استفاده کنم؟

درحال حاظر مشمول به خدمت نیستم و از فرصت یکساله بعد از اتمام دانشگاه دارم استفاده میکنم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما با داشتن یکماه سابقه می توانید بیمه اختیاری شوید همچنین جهت بیمه اختیاری با داشتن یکماه سابقه نیازی به کارت پایان خدمت نمیباشد در ضمن پیشنهاد من به شما بیمه حرف و مشاغل آزاد با نرخ 12 درصد میباشد که در صورت تمایل می توانید با پرداخت سرانه درمان دفترچه درمانی نیز دریافت نمایید.