در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید میخاستم بدونم دیه من چقدر میشه

  1. جراحت دامیه پیشانی راست
  2. کبودی در دیواره چپ بینی
  3. کبودی در وسط پیشانی بین دو ابرو
  4. کبودی در بالای چشم راست
  5. کبودی مختصر در لب فوقانی
  6. کبودی مختصر در ارنج چپ
  7. خراش حارصه خلف ساعد دست چپ
  8. ساییدگی حارصه در بند فوقانی انگشت کوچک دست چپ
  9. خراش حارصه در کف دست راست
  10. کبودی در ارنج دست راست

در ضمن در طول درمان که میدن و خوب بشم دیگه دیه تعلق نمیگیره؟؟؟

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مجموع دیات موارد فوق بمیزان 5 درصد میباشد که به نرخ دیه سال 97 معادل 115/500/000 ریال خواهد بود.

ضمناً طول درمان فقط جهت میزان بهبودی و اثر جراحت دامیه پیشانی میباشد که اگر پس از اتمام طول درمان اثری باقی بماند 1 درصد ارش شامل میشود.