در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام واحترام

بنده خانمی 45 ساله هستم 21 سال متوالی سابقه ی کار وپرداخت حق بیمه دارم درطول سابقه کاریم مجموعا در دو شرکت کار کردم در طی9 سال و9 ماه سابقه کار در اولین شرکت مشمول مشاغل سخت وزیان آور هستم ودر طی 4 سال و7 ماه اول در کار دوم هم به همین صورت البته هنوز اقدامی برای مشاغل سخت وزیان آورم نکردم حال  خوشبینانه با فرض پذیرش سخت وزیان آورفقط در  محل کار اولم ،  4 سال و10 ماه به سابقه کارم اضافه واینکه  چنانچه زمان ارائه وپذیرش مدارک من یکسال طول بکشد وخودم به 22 سال سابقه کاری برسم  مجموعا حدود 27 سال سابقه  خواهم داشت حال سوال من اینست :

1-آیا میتوانم  با احتساب پذیرش سابق سخت وزیان آور ومجموع سابق کار 27 سال از این طریق با 27 روز حقوق خودم را بازنشسته کنم ؟

2-آیا میتوانم سه سال پایانی را  سرکار نروم (بروم خارج از کشور )وخودم بیمه خویش فرما به اندازه ی سقف مجاز بیمه تامین اجتماعی را بپردازم وبعد با 30 روز حقوق بازنشسته شوم ؟(در حال حاضر هم که شاغلم از طرف محل کارم سقف بیمه تامین اجتماعی معادل 7 میلیون و778هزار  تومان برایم  رد میشود )اگر بله چند درصد سقف وچه مبلغی بید برای سال اول بپردازم ؟

با سپاس فراوان وپوزش از طولانی شدن سوالم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

- داشتن 27 سال سابقه برای بازنشستگی کافی نمی باشد و حداقل آن 30 سال می باشد و یا اینکه سن شما به 55 سال رسیده باشد.

- می توانید بیمه پردازی خود را بر اساس بیمه اختیاری و بر مبنای 27 درصد دستمزد آخرین 12 ماه اشتغال خود ادامه داده و یا با بیمه ایرانیان خارج از کشور و بر مبنای یک و نیم برابر 18 درصد دستمزد آخرین 12 ماه اشتغال خود،  ادامه دهید.

- البته می توانید  بر اساس تبصره 4 ماده 76 قانون تامین اجتماعی و بر اساس سابقه موجود و بر مبنای یک سی ام معدل دستمزد آخرین 24 ماه اشتغال خود، بازنشسته شوید.