در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

پدر خانم بنده چهار ماهه که فوت کردن. ایشون کارمند بازنشته مخابرات بودن .بیمه عمر ایشون هم واسه بیمه دانا بوده...تو این مدت بارها واسه بیمه عمر ایشون رفتیم ولی امروز فردا کردن...مبلغ 30میلیون تومنه...باید چکار کرد؟مارو از مخابرات فرستادن بیمه دانا...گفتن دیگه بقیه کارا مربوط به بیمست....چه مدت طول میکشه بیمه دانا پولمون رو بده؟
مربوط به این پاسخ: شرایط بیمه عمر دانا چیست ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اصولا از زمان تشکیل پرونده تا پرداخت خسارت (اگر همه مدارک تون تکمیل باشه) نباید بیشتر از یک ماه زمان ببره.

لطفا به شرکت بیمه دانا مراجعه بفرمایید و بپرسید که آیا پرونده تون برای دریافت خسارت تکمیل هست یا خیر و اگه تکمیل نیست چه مدارکی نیاز داره؟

یا اگه تکمیل هست چه زمانی و به چه طریقی اون غرامت به شما پرداخت خواهد شد؟

در صورتیکه پاسخهای دریافتی مورد قبول و رضایت شما بود که هیچ،در غیر اینصورت به اون مسولان یادآوری بفرمایین که اگه در زمان مناسب اون مبلغ غرامت رو به شما پرداخت نکردن برای احقاق حق تون ناچار هستین که به بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران شکایت کتبی کنین و حتما هم پیگیر قضیه هستین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام