در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

من میخواستم خودم و خانمم و بچه هام رو با یه بیمه عمر بیمه کنم

میخواستم بدونم چه شرکتی یه بیمه خوب و جامع میتونه به من ارایه کنه

با تشکر
2 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام و احترام

تبريك دوست گرامي بابت تصميم هوشمندانه شما. در پاسخ به سوال شما بايد عرض كنم كه در پوشش بيمه هاي عمر اولويت با سرپرست خانواده ميباشد و پس از آن همسر و در آخر فرزندان. چون بايد سرپرست خانواده تامين باشد تا بتواند حق بيمه ساير افراد خانواده را پرداخت نمايد. در شركت هاي بيمه بيمه عمر مشترك وجود دارد كه شوهر و همسر را باهم تحت پوشش قرار ميدهد كه اين بيمه نامه ها ابدا به صرفه نيستند. بطور مثال اگر شما دو بيمه نامه با حق بيمه هركدام سالي يك ميليون تومان تهيه كنيد ارزش بازخريدي پايان دوره آن دو بيشتر از بيمه نامه مشترك با حق بيمه سالي دو ميليون تومان خواهد شد.

درواقع ميبينيد كه در هردو بيمه نامه حق بيمه يكسان ميباشد اما دو بيمه نامه جدا بسيار مناسب تر از يك بيمه نامه مشترك است.

پايدار باشيد.