در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

پدرم مرحوم شدن و بیمه عمر و سرمایه گذاری داشتن. ارث بیمه عمر ایشان به چه کسانی و به چه میزان تعلق میگیرد ؟
6 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

ضمن عرض تسلیت به شما و آرزوی صبر از خداوند منان برای شما ، در بیمه های عمر ذینفع های ( اشخاصی که پس از فوت حق برداشت سرمایه بیمه  عمر و سود حاصله را دارند) ، بیمه نامه با اسم و مشخصات درون بیمه نامه ایشان قید شده است ، بنابراین شخص یا اشخاص قید شده در بیمه نامه با شناسنامه و کارت ملی خود  و  شناسنامه باطل شده ، گواهی فوت و خاکسپاری بیمه گذار  بهمراه بیمه نامه مذکوربه واحد خسارت های بیمه عمر شرکت مورد نظر رجوع نموده تا سهم خود را دریافت نمائید.