در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت به خیر

من مقصر تصادف هستم در مورد افت قیمت ماشین آیا این مقدار بر اساس تاریخ تصادف تعیین میشه یا روز کارشناسی.چون ممکنه طرف من بخواد چند ماه بعد اقدام کنه و به دلیل اینکه این روزا هر روز قیمت خودرو بالا می رود.

آیا اگر به مبلغ اعتراض بزنم به دلیل عدم توانایی راننده و سرعت غیرمجاز در صورتی که قبلا به کروکی اعتراضی نداشتم آیا ممکن است مبلغ کمتر شود؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر کروکی افسر پلیس را درست نمی دانید، حق دارید که به آن اعتراض کنید ولی در زمانی که اعتراضی اصل موضوع ندارید بهتر است که مانع امور ارزیابی افت قیمت خودرو نشوید.

افت قیمت تابع قیمت روز خودرو در زمان کارشناسی و ارزیابی کارشناس است.اما نمی توان مدام آن را به تاخیر انداخت.