در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام ،

10 سال از سوابق بیمه من مشمول قانون کار می باشد و 7 سال از مشاغل آزاد واریز شده برای بازنشستگی من با 42 سال سن و 20 سال سابقه بیمه می توانم بازنشست شوم و یا باید چند ماه آخر بنده از کارگاه های مشموا قانون کار باشد؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

استفاده از مزایای بازنشستگی زودتر از موعد ، در این مورد شامل کارگران مشمول قانون کار می شود . و تمام سابقه کار باید به صورت اجباری پرداخت شود و در ضمن آخرین وضعیت باید در کارگاه مشمول قانون کار باشد .