در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشی

بند مقرربگیرهستم و سابقه بیمه من تا۹۷/۰۴/۳۱درسامانه تامین اجتماعی ثبت شدومقررخودمو۹۷/۰۵/۱۵دریافت کردم ولی سابقه مرداد ماه من هنوزثبت نشدوسابقه قبل ۳۱هرماه برامدثبت میشدولی من ازطریق سامانه دولت همراازقسمت استعلام اداره کاره وتامین اجتماعی برسی کردم که نوشته نامبردمقرربگیرمیباشدولی بخاطر عدم ثبت این ماه دل شور گرفتم

میشه راهنمایی کنید که ثبت نشدن سابقه این ماه من نشانه قطع مقررهست یانه ولی درسامانه تامین اجتماعی واداره کار استعلام کردم قبل ازطرح سوال ازشماهمچنان مقرربگیرنوشته بود لطفا راهنمایی کنیدممنونازشما....
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

قطع مقرری بیمه بیکاری و نبود کارکرد مرداد در سامانه ، ممکن است یکی از دلایل عدم مشاهده سابقه آن باشد و لازم است به واحد امور بیمه شدگان شعبه بیمه ای خود مراجعه نمائید.