در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم

میخواستم بپرسم امکانش هست در باغ شخصی خودم اقدام به ساخت زمین ورزشی مسقف با زیر بنای تقریبا 500 متری بکنم یا باید مجوز خاصی رو بگیرم ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی