در بیمه حوادث توسط (100 امتیاز)
سلام.
استاندار آسانسور ما تاریخ انقضاش گذشته و دیگه تمدید نکردیم ولی الان آسانسور بیمه است.اگه اتفاقی بیافته شرکت بیمه جبران خسرات میکنه یا نه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

به طور طبیعی، پرداخت خسارت در بیمه آسانسور ارتباطی با استاندارد آسانسور ندارد مگر انکه در شرایط خصوصی بیمه نامه، خلاف آن را دکر کرده باشد.

لازم به ذکر است که نباید بین شرایط آظهار شده (در فرم پیشنهاد بیمه نامه و زمان صدور بیمه ) با شرایط زمان خسارت اختلافی باشد. مثلا بیمه گذار مشخصات و شرایط استفاده از آسانسور را با صداقت کامل اظهار کرده باشد و بیمه گر با آگاهی کامل، ریسک را پذیرفته باشد.