در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام .

در صورت پرداخت یکجای مبلغ بیمه عمر ما برای تمام دوره ( فرضا مبلغ ۲۰ میلیون تومان ) برای دوره ۱۵ سال چه مزیتی نسبت به پرداخت سالانه متصور است و حدودا در پایان دوره مبلغ بازخرید چقدر میباشد . ضمنا سن بنده ۴۶ میباشد . ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

روش های پرداخت حق بیمه های زندگی (عمر)،معمولا ماهانه،سه ماهه،شش ماهه و سالانه، و البته سپرده گذاری (یکجا)نیز هست.

بجز این روشها،روش دیگری برای پرداخت حق بیمه در سیستم پرداخت بیمه های زندگی تعریف نشده است.

البته شاید بعضی از شرکتهای بیمه در حال بررسی شرایط جدیدی در این خصوص باشند،اما با توجه به شرایط اقتصادی فعلی،کمتر کسی پیدا خواهد شد که بخواهد یا بتواند حق بیمه ۱۵ یا ۲۰ سال خود را بصورت یکجا پرداخت نماید.

در هر صورت اگر که شما تمایل داشته باشین تا حق بیمه کل مدت قراردادتون رو بصورت یکجا واریز نمایید،قابل بحث و مذاکره می باشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام