در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید
بنده یه کارگاه کوچیک قالی بافی دارم. قبلا حدود  پنج  شش کارگرداشتم،اما به خاطر رکود اقتصادی چندنفرشون رو تعدیل کردن.اما دوتا ازماهرترین وباسابقه ترین کارگرهام رونگه داشتم.سوالم این؟

یکی از کارگرهام یه خانوم هستش الان 51ساله شون هستش وحدود20سال برای بنده وپدرم کار کردن.اما تابحال بیمه نبودن.آیا تامین اجتماعی ایشون رو بیمه اجباری میکنن باتوجه به این نکته سن ایشون 51سال هستش واصلا سابقه  بیمه ندارن؟

سوال دومم-اگه تامین اجتماعی ایشون رو بیمه کردن تکلیف اون بیست سال قبل بیمه شون چی میشه وچقدر باید بابتش پرداخت کنیم.باتوجه به این موضوع که ایشون الان درکارگاه ما مشغول به کارهستن است بازم تامین اجتماعی بابت بیمه نکردن کارگرماروجریمه میکند یانه؟ یاهمان حق بیمه سال های قبل رو از ما میگیرن؟؟ممنون میشم پاسخ بدید
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

- بیمه نمودن ایشان مانعی ندارد.

- برای مدتی که حق بیمه وی پرداخت نشده است، با ارائه مدارک مستند به واحد نامنویسی و حسابهای انفرادی و یا هیات تشخیص اداره کار منطقه خود مراجعه نمائید. حق بیمه این شخص بر مبنای حداقل دستمزد سال جاری محاسبه و دریافت می گردد.

- در صورت بیمه شده ایشان، میزان حق بیمه معوقه به صورت تقریبی 81000000 ریال می باشد.