در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام

چندروز پیش با یک نفر دعوا کردم وپزشک قانونی براش سایدگی گوشه چشم راست و ورم براش نوشته و باتوجه به اینکه هیچگونه سابقه کیفری ندارم ممکن است قاضی چه حکمی ازنظر حبس ویا جریمه برای بنده صادر کند.

اگه راهنمای کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (36,370 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی