در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
بیمه بازنشتگی

با سلام

برای گرفتن سقف حقوق باز نشستگی در صورتیکه با توافق کار فرما مابعد تفاوت بیمه برای سقف بازنشستگی دو سال اخر خدمت را  خودم پرداخت کنم ایا میتوانم سقف حقوق بازنشستگی و را دریافت کنم .در صورتیکه ارتقا شغلی و یا افزایش حقوق نامتعارف نداشته باشم. ممنون
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

افزایش حقوق هر سال با توجه به مصوبه شورایعالی کار میباشد و ملاک محاسبه لیست حق بیمه بهمن ماه سال قبل میباشد و شما در صورت افزایش خارج از درصد مصوب باید ناشی از ارتقا شغل یا پست سازمانی باشد ولی چنانچه کارگاه شما دارای دستمزد مقطوع نباشد می توانید بعنوان مزایای مشمول بیمه همه ماه مبلغی را لیست حق بیمه منظور نمایید البته ممکن است بازرسین سازمان جهت بررسی مزایا یا دستمزد اقدام نمایند.