در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

حق بیمه اینجانب از سال 1373 الی 1381 که در شرکتی با عنوان جوشکاری کار می کردم واریز نشده است . هم اکنون با هماهنگی کارفرما می خواهم اقدام به واریز حق بیمه آن سالها نمایم . لذا خواهشمند است در موارد ذیل راهنمایی فرمایید.

1 با توجه به اینکه هم اکنون در حدود 4 ماه است که بیکارم و قبل از آن حق بیمه  مبلغ سقف اداره کار ( مبلغ تقریبا 8 میلیون تومان ) برایم واریز می شد میزان حق بیمه سالهای مذکور ( 8 سال ) چقدر میباشد و مبنای محاسبه آن به چه صورت است . ( لازم به ذکر است که هم اکنون از بیمه بیکاری استفاده می نمایم.)

2 با توجه شغلم که جوشکاری بوده و جزوه مشاغل سخت میباشد میزان حق بیمه و روش پیگیری آن چگونه است .
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)

سلام

روش محاسبه حق بیمه معوق

پس از صدور رای در هیئت های تشخیص وحل اختلاف موضوع ماده 183و148قانون کار ویا تصویب در کمیته ادعای سابقه در شعب تامین اجتماعی به روش ذیل دستمزد ایام مذکور را استخراج وبا نرخ 30%حق بیمه محاسبه میشود.

  • 1-اگردر حال حاضر در همان کارگاه مورد ادعا شاغل باشید آخرین دستمزد روزانه شما را در روزهای کارکرد مورد ادعا ضرب میشود دستمزد استخراج می شود.
  • 2-اگر در کارگاه مذکور شاغل نباشید معمولا دوبرابر حداقل دستمزد روزانه سال مورد محاسبه را در روز های مورد ادعا ضرب ودستمزد استخراج می شود .