در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
با سلام
در شرکت آخری که مشغول بودم از خرداد 96 تا تیر 97 برای بنده بیمه واریز شده(هر ماه بین 10 تا 30 روز برام بیمه رد شده کلا 232 روز بیمه در 14 ماه) و مجموع سوابق تلفیقی بنده 837 روز معادل 2 سال و 3 ماه و 17 روز میباشد.

صرف نظر از بحث قراردادم با شرکت(قرارداد موقت) و اینکه تعدیل نیرو میشم(قبل از پایان قرارداد) و قرار شده شرکت نامه عدم نیاز صادر کنه
آیا با این مقدار واریز حق بیمه در شرکت آخر  مشمول بیمه بیکاری هستم؟
چند ماه بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرید؟
مبلغ بیمه بیکاری برای هر ماه بنده چقدر میشود؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شما جهت دریافت بیمه بیکاری باید در کارگاه آخر حداقل یکسال سابقه بیمه داشته باشید در غبر اینصورت مشمول دریافت بیمه لیکاری نمیباشید لازم بذکر است لیمه شده ای که حداقل یکساعت هم در کارگاه در روز کار نماید حق بیمه باید بصورت کامل پرداخت گردد و واریز حق بیمه بصورت 10 روز  توجیه قانونی ندارد همچنین چنانچه کارگاه توسط بازرسین کارگاه بازرسی شده باشد احتمال دارد سوابق بیمه شما به استناد بازرسی ایجاد شده باشد.