در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
من تنها دختر خانواده هستم. پدرم سال ها پیش فوت کرده و فاقد سابقه بیمه بوده است. مادر من بازنشسته نیروهای مسلح است و حدود ۱۵ سال پیش بازنشسته شده اند. اخیرا حق تاهل و حق فرزند مادرم را که من دریافت می کردم حذف کرده اند و بیمه من را نیز آزاد محاسبه کرده اند.
توضیح اینکه بنده تا کنون ازدواج نکرده ام، شاغل نیستم و فاقد سابقه هر گونه بیمه هستم.
حال سؤالم این است که آیا این کار کانون بازنشستگان ن،م قانونی بوده است؟ برای حل مشکل چه کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر شماتحت تکفل مادر بودید وازدواج نکردید وشاغل هم نباشید شما باید تحت کفالت مادر باشید وبیمه شما باید از طریق مادر برقرار شود حال اگر درتهران زندگی میکنید به خیابان سرهنگ سخایی کانون بازنشستگان نیروهای مسلح مراجعه نمایید که متوجه بشوید مشکل کار از کجاست