در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

همسرم در یک کارگاه تولیدی 4سال کارکرده واز کارفرماشکایت کرده کارفرما درجلسه رسیدگی گفته من کار درمنزل دادم بازرس اداره کار هم رد کرده باتوجه به اینکه من فقط پرینت واریز دارم ایا میتونم اثبات کنم که درکارگاه کارکرده ام البته عکسهای زیادی در کارگاه دارم  باتشکر
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام وعرض ادب

پرینت بانکی یکی از دلایل می باشد ولی کافی نیست برای اثبات رابطه کارگری وکارفرمایی  ومی بایست با ادله اصحاب دعوی شامل ،اقرار ،سند واماره ادعای خود را ثابت نمایند