در بیمه بیکاری توسط
باسلام الان مدت 6ماه است که بیمه بیکاری می گیرم باید حاضری بعدی را درمورخه 24 بزنم اما به علت مشکلی که در ناحیه لثه برام بوجود آمده باید در تاریخ مذکور جراحی انجام دهم وتا8 روز هم استراحت کنم تا هوای آلوده باعث عفونت نشه آیاباگواهی پزشک میتوانم غیبت را موجه کنم یاخیرباتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله گواهی استراحت پزشکی میتواند مانع از قطع کردن بیمه بیکاری برای حاضری بشود