در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
باسلام خدمت اقای ذلقی.

پیروسوال بنده که چندماه پیش بودبه بیمه مراجعه کردم انهاملاک راگواهی حضوردرجبهه میدانن

بنده28ماه خدمت سربازی دارم اماملاک بیمه14 ماهه که توکارت ایثارمن زده شده ایابیمه اشتباه میکنه یاشما بدراهنمایی میکنیددرضمن5سال سختی وزیان اورهم تاییدشده ممنون میشم اگه شفاف راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

ملاک کارت پایان خدمت و صدور گواهی حضور در جبهه های حق علیه باطل توسط یگان اعزامی میباشد.