در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بیمه عمر پارسیان دارم تصادف کردم دست ودوتا پام شکسته پلاتین گذاشتن همچنین خون ریزی داخلی پیدا کردم به بیمه رفتم میگن اینا نقص عضو حساب نمیشه چیزی بابت بیمه عمر پرداخت نمیکنیم باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید .وسوال دیگه اگر الحاقیه بگیرم و مبلغ تعهدات نقص عضو بیشتر کنم به نرخ جدید حساب مشه یا به نرخ قبل از الحاقیه
2 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، ابتدا به صورت مکتوب اعلام خسارت نمائید و شما ثبت از دبیرخانه بیمه گر دریافت نمایید تا بعدا بتوانید پیگیر پرونده باشید ، سپس بعد از اتمام طول درمان به پزشک خود مراجعه نمایید تا مشخص شود که پای شما دچار انحراف شده است یا خیر اگر دچار انحراف نشده باشد پرونده را مختومه نمایید و اگر دچار انحراف شده باشد پرونده را کامل نمایید ، بطور مثال اگر تنه درشت نی پای شما شکسته باشد و دچار 10تا14درجه دچار انحراف شود 16درصد نقص عضو به شما تعلق خواهد گرفت و از 15تا19درجه 24درصد .