در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
باسلام .

من هفت سال سابقه بیمه تأمین اجتماعی دارم..رفتم ام  آر آی ..از ناحیه گردن سه عدد دیسگ دارم که گفته یکی تنگی نخاع هست میتوانم از کار افتادگی بگیرم..تشکر..
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

براساس بند ١٣ ماده ٢ قانون تأمین‌اجتماعی، ازکارافتادگی کلی، به کاهش پایدار قدرت کار بیمه‌شده به نحوی که نتواند با اشتغال به کار سابق یا کار دیگری بیش از یک ‌سوم از درآمد قبل خود را به دست آورد اطلاق می‌شود.

 براساس ماده ٧٠ قانون تأمین‌اجتماعی، بیمه‌شدگانی که طبق نظر پزشک معالج غیرعلاج تشخیص داده می‌شوند، پس از انجام خدمات توان بخشی و اعلام نتیجه توان‌بخشی یا اشتغال چنانچه طبق نظر کمیسیون‌های پزشکی در ماده ٩١ این قانون توانایی خود را کاملاً از دست داده باشند، از کارافتاده کلی محسوب و مستمری از کارافتادگی دریافت می نمایند.