در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
من 8 ماه هست که بیمه بیکاری میگیرم تو سایت سوابق 4 ماه اول ایام بیکاری شعبه 22 ثبت شده

2 ماه اردیبهشت و خرداد ایام بیکاری شعبه مجازی متمرکز (کارگاه فرضی بیکاری)

و 2 ماه تیر و مرداد ایام بیکاری شعبه مجازی متمرکز کارگاه پیمانکاری ثبت شده که کد کارگاه شرکت سابقم رو زدن!!!

از لحاظ سوابق بیمه ای و یا پرداختها مشکلی پیش نمیاد؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

خیر مشکلی پیش نخواهد آمد شرط ایجاد سابقه صدور سند پرداخت بیمه بیکاری به استناد حضور و غیاب اداره کار میباشد و ربطی به نام و کد کارگاه درج شده در سابقه شما ندارد