در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام بنده از سال 1387 در شرکتی مشغول به کار بودم که به دلیل عدم نیاز شرکت 18 ماه از بیمه بیکاری استفاده کردم و بعد از اتمام آن در شرکت دیگری مشغول به کار می باشم که از آخر مرداد ماه 1397 قطع همکاری صورت خواهد گرفت که یعنی بعد از گرفتن بیمه بیکاری قبلی 27 ماه سابقه بیمه دارم

آیا بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد و در صورت تعلق گرفتن چند ماه تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام

با ستناد ماده ۷ قانون بیمه بیکاری  درصورتیکه سابقه بیمه شما بیش از ۱۲۰ ماه می باشد یعنی ۱۲۱به بالا تا ۱۵ سال می باشد شما ۱۰ دیگر می توانید از بیمه بیکاری استفاده نماید در صورت سایر شرایط قانونی ولی اگر ۱۰ یا کمتر از ده سال دارید شرایط استفاده مجدد را ندارید
با توجه سابقه بیمه ابرازی شما واستفاده ۱۸ از بیمه بیکاری در این مرحله نمی توانید از بیمه بیکاری استفا ه نماید