در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام.

نظربه اینکه چندروزقبل براثر افتادن ازارتفاع دچارپارگی رباط صلیبی زانوی پای چپ وآسیب به منیسک وِغضروف های زانوی مربوطه شدم.وتحت پوشش بیمه عمرزندگیمان میباشم.

باتوجه به سن بالای۴۵سال دارم.متخصص جراح طی نظریه اعلام کرده رباط  قابل ترمیم نبوده ونقص عضو محسوب میشود.لاکن بیمه ایران اعلام کرده این حادثه مشمول پرداخت دیه نمیشود.لطفاراهنمایی فرمایید.

باکمال تشکر.حسن پیدنی
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پوششهای بیمه نامه عمر مان و سایر شرکتهای بیمه،پرداخت هیچ دیه ای در تعهد نمیباشد.

آنچه که در تعهد شرکتهای بیمه هست،پرداخت غرامت بوده(که ناشی از خرید پوششهای بیمه ای) و بر اساس پرداخت حق بیمه تعیین میگردد.

اگر در هنگام ثبت نام بیمه نامه عمر خود،پوشش پوشش تکمیلی نقص عضو و یا ازکارافتادگی دایم و جزیی ناشی از حادثه و نیز هزینه پزشکی ناشی از حادثه رو ثبت نام کرده باشین،میتونین از مزایای آن استفاده بفرمایین.

در صورتیکه پوشش نقص عضو رو در بیمه نامه تون دارین،میتونین با مراجعه به پزشکی قانونی،میزان درصد نقص عضو رو مشخص و با نامه پزشکی قانونی برای دریافت غرامت خود به بیمه ایران مراجعه بفرمایین.

اگر که در هنگام ثبت نام بیمه عمرتون این پوششها رو نداشته باشین،دیگه نمیشه براتون کاری انجام داد و باید به مشاور و نماینده بیمه تون مراجعه کنین و سوال کنین که به چه علتی براتون این پوششها رو ثبت نام نکرده.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایین.

با تجدید احترام