در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

خسته نباشین

ببخشید ۲۸ درصد در سال ۱۳۹۷ چقد میشع؟

چهارتای دندون جلوم شکستع کامل هر دندون ۳ درصد زدع ایا اشتباه نزدع؟

مرسی اگه جواب بدین تا اعتراض بذارم اخع نزدیک بیس ملیون خرج دندونام هست
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام..... 28 درصد دیه کامل به نرخ دیه سال 97 معادل مبلغ 646/800/000 ریال میباشد.
دیه ی از بین بردن هر کدام از دندانهای جلو  معادل یک بیستم دیه کامل یا 5 درصد میباشد (به نرخ سال 97 معادل : 115/500/000 ریال)