در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

دوستان بنده نه ماه پیش بیمه عمر پارسیان شدم و یک مبلغ اولیه ای به عنوان سپرده گذاشتم حال که به این پول نیاز دارم میگن امکان دریافتش نیست مگر اینکه بیمه را ابطال کنم!!!؟

ممنون میشم کامل راهنماییم کنید که باید چکاری بکنم
3 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... روش عملکرد شرکتهای بیمه گر در خصوص سپرده گذاریی که علاوه بر حق بیمه ی مربوطه  در بیمه های عمر انجام میشود متفاوت است. لکن در اغلب شرکتهای بیمه امکان برداشت سپرده تا زمان سررسید قسط بیمه نامه میسر نمیباشد. اگر اقساط شما سالانه است احتمالاً برداشت سپرده در زمان سررسید اقساط بلامانع باشد. در هر صورت پیشنهاد میکنم با واحد مرکزی صدور شرکت مذکور تماس گرفته و شرایطش را جویا شوید.