در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید.

من چند روز پیش با موتور با یک عابر پیاده تصادف کردم.

عابر یک شخص مسن که تقریبا ۶۰ سال سن داشت بود.

متاسفانه من نه دارای گواهینامه موتور بودم و نه بیمه نامه داشت موتور سیکلتم.

حالا اون فرد دچار شکستگی از ناحیه مچ دست شدن.

دکتر ها گفتند که احتمال داره مچ دستش دیگه کار نکنه و مچش رو دیگه نتونه تکون بده.

این اقا چپ دست بودن و دست چپشون هم مچش از کار افتاده.

ممنون میشم اگر لطف کنید و بگید چقدر دیه شکستگی و از کار افتادن مچ دست هستش.خیلی ممنون...
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... مرجع ذیصلاح برای تعیین میزان دقیق دیه سازمان پزشکی قانونی میباشد. لکن در موارد مشابه میتوان دیه شکستگی و ارش آسیب به اعصاب حرکتی و .... را 10 تا 20 درصد دیه کامل متصور شد .
فقدان گواهینامه و بیمه نامه مانع از جبران خسارت زیاندیده نمیشود. لذا زیاندیده میتواند نسبت به شکایت از شما و صندوق تامین خسارتهای بدنی اقدام نموده  و پس از صدورو قطعیت  رای دادگاه، خسارت خود را از صندوق دریافت نماید. صندوق نیز پس از پرداخت میتواند تمام یا قسمتی از خسارت را با توجه به توان مالی شما بازیافت کند.