در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

 4 سال بیمه رانندگان بارى  را پرداخت کردم ( پایه یک )ھستم   الانم براى تکمىلى  ثبت نام کردم
حالا اگر انصراف بدھم الان  یاھیچ وقت درآینده مستمرى،  یا چیزدیگرى بھ من تعلق مىگیرد

یا اگر به صندوق بیمه کشاورزى انتقال بدھم چه مىشود. آیا صندوق  بیمه  کشاورزى  مستمرى  دارد
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

اگر شما کارت هوشمتد خود را باطل نکرده باشید می توانید بدهی را پراخت و سوابق خود را کامل کنید.
در غیر اینصورت سابقه قبلی شما نزد سازمان محفوظ میباشد و شما بیمه پردازی را در تامین اجتماعی ادامه دهید تا بعدها مجبور به انتقال سوابق به صندوق دیگر نباشید.
بله صندوق روستائیان بازنشستگی دارد و با ۶۵ سال سن و ۱۵ سال سابقه می توانید بازنشسته شوید.