در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
شوهرم بیمه تامین اجتماعی هست یعنی کارگر یک باغدار بوده ومیخواد راننده تاکسی برون شهری بشه واونجا بیمه روستایی عشایری  اجباری هست یعنی سالی ۵۰۰ هزار تومان بابت بیمه روستایی عشایری باید بده با توجه به اینکه یا باید بیمه تامین اجتماعی بود یا بیمه روستایی عشایری  ونمیشه با هر دو بیمه بازنشسته شد راه چاره چیه پس این مدت که بیمه تامین اجتماعی بودیم چی میشه
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

رانندگان برون شهری مشمول بیمه روستاییان مشمول بیمه رانندگان سازمان تامین اجتماعی نمیباشند و الزامی به پرداخت تامین اجتماعی نیست و شما میتوانید بیمه تامین اجتماعی را قطع نمایید و تداخل سابقه هیچ فایده ای برای شما ندارد و در صورت انتقال سوابق به صندوق روستایی مزیتی محسوب نمیگردد.