در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده بیمه بیکاری دارم دریافت میکنم و در جایی شریک کاری با دوستم هستم که اون هم یک  نوع منبع درآمدی واسه خودم هست ، با این اوصاف آیا باید به بیمه تامین اجتماعی گذارش بدهم یا خیر؟

بیزحمت عنایت بفرمایید و بگین که در چه صورتی بیمه بیکاری قطع خواهد شد ؟

شنیده بودم که شخصی که بیمه بیکاری دارد ، هرنوع منبع درآمدی که داشته باشد باید قطع بشود یا گذارش بدهد !

از زحماتی که میکشین کمال تشکر را دارم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

با توجه باینکه شما شریک کارفرما هستید لذا خود کارفرما محسوب میشوید و در واقع شاغل میباشید و چنانچه جواز کسب داشته باشید حتما بیمه بیکاری شما قطع میگردد برای اینکه بعدها مجبور به استرداد بیمه بیکاری نگردید بهتر است به تامین اجتماعی اطلاع دهید.