در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب و تشکر فراوان بابت پاسخ به جواب های ما به طور کامل واقعا از صمیم قلب ازتون ممنونم

ببخشید دوستم ضمانت یک زندانی را کرده که بدهی به زندان داشته چندین سال قبل و ضمانت قبلی را برداشته و ضمانت جدید معرفی کرده که دوست من هست ، اما به دلیل مشکلات شخصی من با اون طرف زندانی دوستم میخاد تا ضمانتش را لغو و بردارد با اجرای احکام تماس گرفتیم گفتن میتونید متهم را تحویل بدهید تا ضمانت شما برداشته شود ما طی تماسی با متهم و زندانی گفتیم یا باید بپردازی کامل تا ضمانت برداشته شود یا باید برین خودتون را تحویل بدین که با قلدری و تهدید ایشون مواجه شدیم ، حالا میخام بدونم راه قانونی چی هست که ما حکم جلب متهم را گرفته و اون را تحویل دهیم و ضمانتمون برداشته شود ؟؟؟؟  لطفا ما رو راهنمایی کنید ، تشکر
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید
دریافت مشاوره تلفنی