در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشيد

 من بیمه عمر پاسارگاد شدم اختلال دوقطبی دارم در موقع ثبت نام در فرم ثبت نام اسم بیماری و دارو هايم را گفتم نوشتند بیمه نامه برای من صادر شده ومن سه قسط از قسطها را پرداخت کردم می خواستم در بیمه سامان به عنوان بیمه عمر دوم سرمایه گذاری کنم گفتند چون اختلال دوقطبي دارم نميشه بیمه عمر بشوم

 الان برای من جای سوال هست چرا بیمه پاسارگاد این امکان فراهم شد که بیمه عمر شوم ولی بیمه سامان قبول نکردند و اینکه می ترسم من پول بدهم بعدا بگن چون تو بیماری اختلال دوقطبی داشتی پول بازخرید به من تعلق نمیگیره و آخر سر سود پولم را ندهند چون تو سایت خوندم که بیماری های و روان شامل بیمه عمر نمی شوند ميشه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)

سلام

توافقات خصوصی میان شما و بیمه پاسارگاد، ملاک عمل خواهد بود. اگر ناراحتی خود را اظهار کردید و در فرم پیشنهاد بیمه نامه ثبت شده است و بیمه گر پذیرفته است (با اضافه نرخ یا بدون اضافه نرخ پوشش های مکمل) در نهایت خیالتان راحت باشد که بیمه گر نمی تواند دلیلی برای عدم پرداخت سرمایه بیمه نامه داشته باشد.

در رابطه با عدم پذیرش شما توسط بیمه سامان:
هر شرکتی در ارزیابی ریسک قوانین خاصی دارد.
ممکن است از نظر کارشناسان بیمه عمر سامان، ریسک شما بالاست و چون یک بیمه عمر دارید، احتمال دارد خطر مورد بیمه، محقق شده باشد.

به هر حال یادمان باشد که بیمه گر مجبور به پذیرش ریسک نیست و قبل از توافق، اجباری به پذیرش ریسک ندارد.